Re-Engage – metode alternative de motivare și atragere a tinerilor pe piața muncii

In data de 22 mai a.c., Asociația Consultanților și Experților în Economie Socială România (ACE-ES Romania) a organizat un seminar în cadrul proiectului transnațional  ”Re-engage! Alternative paths to motivate and engage youth back to work” – Erasmus+ Parteneriate Strategice pentru Tineret, coordonat de Fundația Coremsa (Spania) și implementat în parteneriat cu Asociația Consultanților și Experților în Economie Socială, Asociația MAIA din Romania, Institutul pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului – IED, din Grecia și Asociația Providersa din Spania.

Evenimentul a reunit tineri interesați de antreprenoriat care au avut ocazia sa se familiarizeze cu resursele dezvoltate în cadrul proiectului, axate pe dezvoltare personală și creativitate și, nu in ultimul rând, pe antreprenoriat.

Au participat antreprenori, reprezentanti ai unor organizații de tineret si ai societatii civile.

Mai multe informatii despre eveniment se pot obtine de la D-na Viorica Ghinea, coordonator de proiect – ace_economiesociala@yahoo.com