Direcționează 3,5%

Codul de identificare fiscală: 14521050
Cont bancar (IBAN): RO80BRDE445SV49518024450  BRD Giulești

Cum funcționează:

1. Descarcă formularul 230.

2. Completaţi cu majuscule şi semnaţi. Instrucțiuni de completare aici.

3. Cererea se poate depune direct la registratura organului fiscal, prin poștă – prin scrisoare recomandata, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice de transmitere la distanță.

De ce?

Am dori să îi încurajăm şi pe cei care până acum nu au redirecţionat cei 3,5% din impozit spre o entitate non-profit. Vrem să vă asigurăm că cei care aleg să direcţioneze două procente din totalul impozitului dat la stat către o organizație a societății civile nu au costuri suplimentare sau alte taxe. Practic, salariaţii primesc aceleaşi sume de bani fie că direcţionează aceşti bani, fie că nu. Partea cea mai bună din această acţiune e dată de faptul că este dreptul fiecăruia să aleagă unde anume să meargă aceşti bani. Dacă nu alegeți unde să direcționați banii, aceștia se vor întoarce la bugetul de stat.

Detalii legislative aici.

Mulțumiri

Dorim să mulţumim  tuturor acelora care s-au implicat în strângerea de fonduri pentru Asociaţia MAIA.