Clubul de vacanţă cu Exploratorii Metropolei

„Clubul de vacanţă”  este un proiect în parteneriat cu Exploratorii  – un club pentru părinţi şi copii, în cadrul căruia vă organiza la sediul Asociației Maia în lunile iulie şi august 2015 ateliere dedicate copiilor – pentru a-i încuraja să-şi crească potenţialul creativ, practic, ştiinţific, de relaţionare interumana şi leadership, astfel încât copiii să devină agenţii activi ai propriei lor dezvoltări. Intrarea este libera si participarea se face pe baza de inscriere (in limita locurilor disponibile).

Următorul atelier va avea loc sâmbătă, 18 iulie 2015, de la ora 10,30 la sediul Asociaţiei Maia.
Jocul de-a proiectanţii şi tehnicienii – învăţăm să lucrăm în echipă. Scopul acestui atelier este consolidarea deprinderii copiilor de a lucra armonios în echipă, exersarea clarităţii în exprimare, a creativităţii şi capacităţii de rezolvare de probleme practice şi logice, a empatiei cu coechipierii – toate acestea prin intermediul unor joculeţe antrenante de team building în aer liber.

Atelierul este potrivit, cu unele adaptări de conţinut, pentru copiii din grupele de vârsta: 7-9 ani, 10 -12 ani, 13-16 ani, 17-19 ani. Durata aproximativă: 2 ore.

Participarea se face pe bază de înscriere, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se fac până la data de 16 iulie 2015, pe adresa de mail oananeacsu9@gmail.com. În mailul de înscriere vă rugăm să menţionaţi: numărul de copii participanţi, vârsta lor, numele copiilor şi al adultului care îi însoţeşte.

Pentru următoarele ateliere, urmăriți-ne și pe Exploratorii Metropolei.

Ziua Porti Deschise Asociatia Maia_iunie 2015 (12) Ziua Porti Deschise Asociatia Maia_iunie 2015 (20)