PR pentru non-profit 2012

Cursul „PR pentru non-profit” se adresează reprezentanților din organizațiile neguvernamentale care doresc să își folosească resursele interne eficient și sustenabil. Cursul se va axa pe instrumente si canale de comunicare, identificare și atingere beneficiari și publicuri țintă, bugete și strategii creative de comunicare. Studiile de caz pe proiecte reale și crearea de mini-planuri de comunicare pe proiectele derulate de participanți vor reprezenta punctele cheie ale cursului.

Cursul se desfășoară în două ediții:
-zilele de 19 (luni) și 20 martie (marți) 2012, între orele 11.00 și 17.00
-ziua de 2 (luni) iulie 2012, între orele 10.00 și 18.00.

cu sprijinul și la sediul Romanian-American Foundation din București. Numărul de participanți este între 10 și 13 persoane. Trainer este Oana Ioniță, specialist comunicare și manager cultural.

Conținutul cursului este livrat pro-bono de către trainer.

Spațiul de desfășurare este oferit pro-bono de către Romanian-American Foundation.

Taxa de participare este de 10 (zece) lei / persoană și acoperă exclusiv protocolul (coffee&more).

Pentru înscriere (la ambele ediții) vă rugăm trimiteți, până pe 10 martie 2012, pe adresa maia at asociatia-maia.ro:

-un CV cu poză

-chestionar completat (descărcabil de aici – se va deschide o fereastră separată pop-up)

Până pe 29 iunie 2012 vă rugăm să confirmați participarea la a doua ediție.

Despre Asociația Maia

Despre Romanian-American Foundation

Despre Oana Ioniță

—————————

Asociaţia Maia derulează proiecte în sectorul social și cultural, în diverse regiuni din România, răspunzând nevoilor identificate atât prin prin soluţii punctuale cât și inițiative pe termen lung, sustenabile. Asociația se axează pe două programe: programul de educație prin artă care presupune crearea de instrumente de educare continuă în diverse domenii artistice și programul de integrare socială presupune conceperea și demararea de proiecte sociale care să contribuie la dezvoltarea durabilă a unor grupuri sociale dezavantajate (educație continuă, reconversie profesională, sustenabilitatea profesionalizării în vederea obținerii și/sau menținerii unui loc de muncă).

www.asociatia-maia.ro

Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România. Lucrând alături de parteneri şi oganizaţiile care administrează programele RAF, Fundaţia poate să contribuie la cultivarea spiritului antreprenorial în cultura românească. Pentru RAF succesul înseamnă creştere economică, îmbunătăţirea continuă a educaţiei şi reducerea decalajului între oportunităţile de dezvoltare ale celor din mediul rural şi urban.

www.rafonline.org

Detalii: Oana Ioniță, maia at asociatia-maia.ro