Asociația Consultanților și Experților în Economie Socială România (ACE-ES Romania) organizeaza evenimentul de multiplicare RE-ENGAGED!, în data de 22 mai 2018, în intervalul orar 17.00-19.40.

Seminarul se derulează în cadrul proiectului transnațional Erasmus+ Parteneriate Strategice pentru Tineret: ”Re-engage! Alternative paths to motivate and engage youth back to work”, coordonat de Fundația Coremsa (Spania) și implementat în parteneriat cu Asociația Consultanților și Experților în Economie Socială, Asociația MAIA din Romania, Institutul pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului – IED, din Grecia și Asociația Providersa din Spania.

Obiectivul acestui eveniment este prezentarea unor resurse pentru tineri (si nu numai!), focalizate pe: – dezvoltare personala – antreprenoriat – creativitate. Evenimentul se adresează tinerilor; experților din ONG-uri; lucrătorilor de tineret; trainerilor; consilierilor vocaționali; voluntarilor; studenților; oricărei persoane/instituții interesate de acest tip de resurse.

Locația evenimentului este la sediul Asociației Române de Psihoterapie Integrativa ARPI – str. Vasile Lascar 206, sector 2, București (mijloace de transport în apropiere – stația de metrou Ștefan cel Mare, autobuze 330, 335, tramvaie – 1, 34).

Înscrierea la eveniment se face până la data de 15 mai 2018, la email: ace_economiesociala@yahoo.com, menționandu-se numele, organizația, date contact (email+telefon). Agenda evenimentului este disponibilă aici.