In 22 mai a.c. Asociația Consultanților și Experților în Economie Socială România (ACE-ES Romania), unul dintre membrii consrțiului care implementează programul Re-ENGAGE! o organizat un eveniment de prezentare a rezultatelor obținute în cadrul proiectului.

Seminarul și-a propus să-i familiarizez pe participanți cu resurse dedicate unor teme precumȘ dezvoltare personală, antreprenopriat, stimularea creativității.

Au participat studenți, experți din ONG-uri,  lucrători de tineret, traineri; consilieri vocaționali, voluntari, studenți,  etc.

Programul  ”Re-engage! Alternative paths to motivate and engage youth back to work”, este un program Erasmus + Parteneriate Strategice pentru Tineret coordonat de Fundația Coremsa (Spania) și implementat în parteneriat cu Asociația Consultanților și Experților în Economie Socială, Asociația MAIA din Romania, Institutul pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului – IED, din Grecia și Asociația Providersa din Spania, in perioada noiembrie 2016 – octombrie 2018.