În 2016 Asociatia Maia incheie un parteneriat strategic cu Asociatia pentru Dezvoltarea Copilului si a Familiei (ADCF) pentru programul de Seminarii de Informare pentru Parinti. ADCF, prin intermediul  comunitatilor de specialisti si de parinti, cerceteaza si implementeaza  programe de sustinere integrata a devoltarii copilului.

Aceste seminarii  dezvaluie parintilor  cele mai recente abordari, teorii si terapii din domeniile integrate care pot  sustine cresterea armonioasa a copiilor si a familiilor din care provin. Din domeniile vizate enumeram: Medicina, Psihologia, Educatia, Arta si Impactul ei asupra Copilului si a Familiei, Kinetoterapia, Implicarea Sociala etc.

Seminariile dureaza doua ore si se desfasoare o data pe luna si iar ele sunt sustinute de specialisti din tara si strainatate. Printre specialistii care urmeaza sa sustina seminarii in acesta an enumeram : Ivan Ross (biolog si cercetaror din SUA), Oana Moraru ( fondatorul Scolii Helicon din Romania), Dr. Virgil Gheorghe, Dana Amanolesei (medic homeopat) ,Dr. Teodora Russe (Italia), Prof. Constantin Dulcan etc.

Urmatoarele seminarii si alte detalii la:

suntparinteinformat@gmail.com
Psih. Dr. Andreea Simona Olteanu, telefon:  0745074906
www.cabinetolteanu.ro
www.facebook.com/Parintiinformati
www.parintiinformati.ro

Seminarii-parinti-informati-2