In perioada 6-7 septembrie, a.c., membrii consortiului care implementeaza proiectul “Re-engage! Alternative paths to motivate and engage youth back to work”, un proiect transnațional, Erasmus+, Actiunea Cheie 2 – Parteneriate Strategice pentru Tineret, s-au reunit pentru a patra si ultima oara, la Málaga, cu scopul de a analiza rezultatele obtinute și de a stabili direcțiile de activitate pana la încheierea proiectului.

Agenda întâlnirii  a inclus analiza pachetului de curs “Cum să te valorifici la maximum”, a platformei e-learning ENGAGE-HUB, ca si a setului de soluții practice pentru dezvoltare personală, intitulat “EU – cel creator”.

Intâlnirea a mai abordat probleme administrative caracteristice unui final de proiect (evaluare, impact, raportare).

“Re-engage! Alternative paths to motivate and engage youth back to work” este un proiect transnațional, coordonat de Fundația Coremsa (Spania) și implementat în parteneriat cu Asociația Consultanților și Experților în Economie Socială, Asociația MAIA din Romania, Institutul pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului – IED, din Grecia și Asociația Providersa din Spania. Proiectul a inceput la 1 noiembrie 2016, si se va finaliza la 31 octombrie 2018. El este dezvoltat cu sprijinul Comisiei Europene, prin programul Erasmus+ , Actiunea Cheie 2 – Parteneriate Strategice pentru Tineret.